Tel: 021 327 29 09 Luni-Vineri: 09:30 - 18:30

Bucuresti, Romania. 191 hoteluri. Pagina 2

Avem 191 hoteluri in Bucuresti, Romania. Pagina 2

CARO GOLF

LOCALIZARE:  La 4-5 km de centrul Bucurestiului si la exact 14 km de aeroportul Otopeni DESCRIERE: Hotelul Caro este construit intr-o zona deosebita. Malul lacului Tei si vegetatia generoasa care inconjoara hotelul fac din acest loc unul special. Constructia este in stil german,iar austeritatea este imblanzita de culoare si de amintiri cu iz de whisky, cladirea fiind initial fabrica de alcool.

CARO PARC

LOCALIZARE: Hotelul Caro este situat la numai 10 minute de centrul Bucurestiului si la 20 de minute (14 kilometri) de Aeroportul Otopeni Henri Coanda.

CENTRAL

LOCALIZARE: Hotelul este situat in inima Bucurestiului. DESCRIERE: Hotel Central are o locatie ideala fie ca este vorba despre o calatorie de placere sau pentru afaceri, aflandu-se langa principalele atractii turistice, parcuri, centre comerciale.

CENTRE VILLE

LOCALIZARE: Hotelul este situat in zona centrala a Bucurestiului. Distanta pana in centrul orasului: 1-2 km. Distanta pana la Gara de Nord: 2-3 km. Distata pana la Aeroportul International Otopeni: 19-20 km. DESCRIERE: Centre ville ApartHotel este o experienta unica, iar Bucurestiul este locul unnde a luat fiinta pentru prima data. Apartamentele hotelului va gazduiesc ca si cum ar fi casa dumneavoastra departe de "acasa".

CROWNE PLAZA

LOCALIZARE: Hotel Crowne Plaza este situat la 15 minute de aeroportul international Henri Coanda si cinci minute de centrul orasului. DESCRIERE: Hotelul Crowne Plaza este situat in apropierea Centrului de Expozitii Romexpo, World Trade Plaza, Parcul Herastrau si Muzeul Satului.

DACIA - RRT

Langa UdristeHotelul dispune de 40 de camere (16 SGL, 12 DOUBLE, 4 TWIN, 8 DBL de lux) prevazute cu mobilier ultramodern, grupuri sanitare proprii dotate cu baie, incalzire centrala, sistem de climatizare/ventilare, TV color/cablu, Pay-TV, internet, telefon international, minibar, seif. Hotelul mai dispune de restaurant (90 de pers.), bar, sala de conferinte (30 de locuri), parcare, etc.

DALIN

LOCALIZARE: In centrul orasului, la 900 m de Kilometrul 0 si 500 m de Camera de Comert si Industrie a Romaniei. DESCRIERE: Hotel modern si intim situat foarte aproape de centrul orasului.

DUKE

In centru
LOCALIZARE: Amplasat în zona ultracentrala a Capitalei (Piata Romana), în apropierea a numeroase obiective cu caracter social, economic si cultural, la 20 minute distanta de la Aeroportul International "Henri Coanda" (Otopeni) si 5 minute distanta de Gara de Nord. DESCRIERE: Constructie noua, cu o arhitectura moderna, dat în folosinta în iunie 2002. Eleganta, rafinamentul si profesionalismul serviciilor oferite garanteaza un sejur ireprosabil celor mai exigente gusturi. Este dotat cu toate facilitatile moderne necesare, atât turismului de afaceri, cât si celui de vacanta.

ELIZEU

LOCALIZARE: Hotel Elizeu este situat în str. Elizeu nr 11-13, Sector 1, BUCURESTI, aproape de inima Bucurestiului (la numai 200 m de Gara de Nord). DESCRIERE: Cladire noua, hotelul este deschis in 2003.

EURO HOTELS POLIZU

LOCALIZARE: Euro Hotels International este situat la 500 m de Gara Centrala a Capitalei si 10 minute de centrul orasului.

EURO HOTELS TRIUMF

LOCALIZARE:  Este situat in imediata vecinatate a Arcului De Triumf, la jumatatea distantei dintre aeroport si centrul orasului.  DESCRIERE: Eleganta, comfortul si intimitatea se combina perfect cu stilul modern al unui hotel de lux

HELVETIA

LOCALIZARE: Localizat in inima Bucurestiului, langa parcul Herastrau, Hotelul Helvetia este locul perfect pentru un sejur in capitala Romaniei. DESCRIERE: Hotelul se afla la doar un minut de zona verde si linistita a parcului Herastrau.Hotelul dispune de 40 de camere cu un design rafinat.

IBIS BUCURESTI

LOCALIZARE: La 500 m de Gara de Nord. Distanta pana in centrul orasului: 2-3 km. Distanta pana la aeroport: 15-16 km.  DESCRIERE: Amplasat la cateva minute de centru, Hotelul Ibis ofera serviciile de calitate specifice lantului Accor.

INTERCONTINENTAL

LOCALIZARE: Hotelul Intercontinental se afla situat in centrul orasului. DESCRIERE:  Hotel Intercontinental se afla in apropierea Teatrului National, a Universitatii Bucuresti.

IRISA

LOCALIZARE: Hotelul se afla aproape de zona centrala a Bucurestiului. Distanta pana in centru: 5-6 km. Distanta pana la Gara de Nord: 2-3 km. Distanta pana la Aeroportul Otopeni: 17-18 km.  DESCRIERE: Hotelul Irisa este situat in inima orasului, aproape de zona marilor parcuri, cu acces rapid si comod catre centrele de afaceri, Guvern, aeroport sau banci. 

JOHANN STRAUSS

LOCALIZARE: Amplasat in partea de nord, intr-o zona linistita a capitalei. DESCRIERE: Complexul Hotelier Johann Strauss va invita sa petreceti timpul dumneavoastra liber într-un frumos cadru natural, în zona de nord - linistita - a capitalei, bucurându-va de amenajarile si dotarile necesare ofertei de servicii pe care avem placerea sa o punem la dispozitie.

LEV OR

LOCALIZARE: Hotel Levor este situat in centrul Bucurestiului - Romania - Piata Victoriei. DESCRIERE: Daca esti un turist sau un om de afaceri, poti alege hotelul drept punct de plecare pentru a visita orasul. Cazare si facilitati de cea mai buna calitate.

MICHELANGELO

In centru
LOCALIZARE: Hotel Michelangelo este un hotel amplasat ultracentral, chiar in centru istoric al Bucurestiului, intre Piata Romana si Piata Victoriei. DESCRIERE: In centrul aglomerat al orasului veti auzi greierii noaptea iar dimineata veti fi trezit de susurul fantanilor si ciripitul vesel al pasarelelor.

MINERVA

In centru
LOCALIZARE: Hotel MINERVA 4* este situat in plin centrul orasului, aproape de orice punct important al capitalei, pe o artera principala intre Piata Romana si Piata Victoriei. DESCRIERE: Cladire impunatoare, structurata pe 7 nivele.

MONTE-NELLY

In centru
LOCALIZARE: Hotelul este situat la cateva minute de Piata Universitatii considerata centrul capitalei si la 7 minute de centrul comercial al capitalei Piata Unirii. Distanta pana la Gara de Nord: aprox. 6-7 km. Distanta pana la Aeroportul International Otopeni: aprox. 19-20 km. DESCRIERE: Cladire moderna, dotata dupa ultimele standarde, design-ul este personalizat pentru fiecare camera in parte, culorile fiind variate si folosite la maxim pentru relaxarea oaspetilor.

Schimba Destinatia

Camera 1

Filtreaza rezultatele

Nume hotel