Tel: 021 327 29 09 Luni-Vineri: 09:30 - 18:30

Duni, Bulgaria. 5 hoteluri. Pagina 1

Avem 5 hoteluri in Duni, Bulgaria. Pagina 1

MARINA ROYAL PALACE

Pe plaja
LOCALIZARE: Hotel MARINA ROYAL PALACE 5* din DUNI este o alegere potrivita pentru petrecerea unei vacante de vis pe malul Marii Negre. Situat direct pe plaja, in adierea placuta a brizei, Marina Royal Palace este unul dintre cele mai bune hoteluri de pe litoralul bulgaresc. Serviciile superioare si raportul foarte bun calitate / pret fac din Duni Resort destinatia preferata a turistilor care vor sa beneficieze de confort si o gama variata de facilitati. Duni Bulgaria, una dintre cele mai vizitate statiuni de pe litoralul Marii Negre.

HOLIDAY VILLAGE

Aproape de plaja
LOCALIZARE: Hotel HOLIDAY VILLAGE 4* este situat la 40 de km sud de Bourgas, fiind un sat de vacanta modern si atractiv. Plaja este lata de 100 de metri si are o lungime de 4.5 km.

PELICAN

Aproape de plaja
LOCALIZARE:Hotel PELICAN 4*este situat la 200m de plaja, la 40 de km sud de Bourgas in Duni, fiind un sat de vacanta modern si atractiv. Plaja din Duni este generoasa si are o lungime de 4.5 km.

MARINA BEACH

+
Pe plaja
LOCALIZARE:Hotel MARINA BEACH 4*+ este situat la 40 de km sud de Bourgas in Duni, fiind un sat de vacanta modern si atractiv. Plaja este generoasa si are o lungime de 4.5 km.

BELLEVILLE

+
Aproape de plaja
LOCALIZARE:Hotel BELLEVILLE 4*+ din DUNI, a fost construit in 2003 si este situat pe o inaltime la capatul Holiday Village, la 150m de plaja. Hotelul are 5 etaje, 201 camere duble si suite.

Modificati cautarea

Camera 1

Filtreaza rezultatele

Nume hotel