Tel: 021 327 29 09 Luni-Vineri: 09:30 - 18:30

Duni, Bulgaria. 10 hoteluri. Pagina 1

Avem 10 hoteluri in Duni, Bulgaria. Pagina 1

MARINA ROYAL PALACE

Pe plaja
LOCALIZARE: Hotel MARINA ROYAL PALACE 5* din DUNI este o alegere potrivita pentru petrecerea unei vacante de vis pe malul Marii Negre. Situat direct pe plaja, in adierea placuta a brizei, Marina Royal Palace este unul dintre cele mai bune hoteluri de pe litoralul bulgaresc. Serviciile superioare si raportul foarte bun calitate / pret fac din Duni Resort destinatia preferata a turistilor care vor sa beneficieze de confort si o gama variata de facilitati. Duni Bulgaria, una dintre cele mai vizitate statiuni de pe litoralul Marii Negre.

HOLIDAY VILLAGE

Aproape de plaja
LOCALIZARE: Hotel HOLIDAY VILLAGE 4* este situat la 40 de km sud de Bourgas, fiind un sat de vacanta modern si atractiv. Plaja este lata de 100 de metri si are o lungime de 4.5 km.

PELICAN

Aproape de plaja
LOCALIZARE:Hotel PELICAN 4*este situat la 200m de plaja, la 40 de km sud de Bourgas in Duni, fiind un sat de vacanta modern si atractiv. Plaja din Duni este generoasa si are o lungime de 4.5 km.

MARINA BEACH

+
Pe plaja
LOCALIZARE:Hotel MARINA BEACH 4*+ este situat la 40 de km sud de Bourgas in Duni, fiind un sat de vacanta modern si atractiv. Plaja este generoasa si are o lungime de 4.5 km.

BELLEVILLE

+
Aproape de plaja
LOCALIZARE:Hotel BELLEVILLE 4*+ din DUNI, a fost construit in 2003 si este situat pe o inaltime la capatul Holiday Village, la 150m de plaja. Hotelul are 5 etaje, 201 camere duble si suite.

Belleville

Hotelul Belleville este pozitionat la 150 m de plaja, a fost construit in anul 2003 si ofera mai multe facilitati pentru un sejur linistit si odihnitor. Face parte din Resortul Duni Royal.

Holiday Village

Complexul de vile- Holiday Village 4* face parte din Duni Royal Resort si se afla situat chiar in partea centrala a acestuia, la aproximativ 300 m de plaja. Este alegerea perfecta pentru familii. A fost renovat in 2008.

Marina Beach

Hotelul Marina Beach**** se afla in localitatea Duni, in satul de vacanta Duni Royal Resort, in apropierea plajei cu nisip fin.

Marina Royal Palace

Complexul Marina Royal Palace este situat la 40 de km sud de Bourgas, fiind un sat de vacanta modern si atractiv. Plaja este lata de 100 de metri si are o lungime de 4.5 km.

Pelikan

Hotelul Pelikan 4* face parte din Duni Royal Resort din staţiunea Duni situată la 40 km sud de Burgas.

Schimba Destinatia

Camera 1

Filtreaza rezultatele

Nume hotel