Tel: 021 327 29 09 Luni-Vineri: 09:30 - 18:30

Halkidiki, Grecia. 470 hoteluri. Pagina 1

Avem 470 hoteluri in Halkidiki, Grecia. Pagina 1

XENIA OURANOUPOLIS

Aproape de plaja
LOCALIZARE: Hotel XENIA OURANOUPOLIS 4* este situat intr-o zona linistita, la marginea statiunii Ouranopolis. Cenrul statiunii, Ouranoupolis, ce va pune la dispozitie restaurante, baruri si magazine, se afla situat la aproximativ 300 m. Statia de autobuz este chiar in fata hotelului. Hotelul a fost refacut in anul 2008, este format dintr-o cladire principala, 3 cladiri secundare si bungalowuri.

AEGEAN MELATHRON THALASSO SPA

Aproape de plaja
LOCALIZARE: AEGEAN MELATHRON THALASSO SPA 5* este situat in peninsula Kassandra, pe plaja, la 3 km de statiunea cosmopolita Kalithea si la 90 de km de Salonic.

AFITIS

Aproape de plaja
LOCALIZARE: Hotel AFITIS 4* este situat in vecinatarea frumosului sat Afytos, foarte aproape de plaja pietruita. Magazine, baruri si taverne va stau la dispozitie in linistitul centru al satului, la doar 5 minute distanta de hotel si aproximativ 1,5 km distanta de Kalithea. Statia de autobuz se afla la circa 600 m distanta.

AGIONISSI

Pe plaja
LOCALIZARE: Hotel AGIONISSI 4* este situat pe insula Halkidiki, hotelul se afla intr-o zona linistita si are vedere spre plaja cu nisip. La aproxim 300m distanta se mai gasesc si alte mici plaje. Va puteti bucura de magazinele, barurile si tavernele din statiunile Amouliani si Ouranopoulis, la doar 1,5 km distanta.

ALEXANDER THE GREAT

Aproape de plaja
LOCALIZARE: Hotel ALEXANDER THE GREAT 4* este situat in statiunea Kryopigi, la aprox.1,5 km de centrul statiunii si la 3,5 km de Kalithea. Hotelul este format dintr-o cladire principala si cateva cladiri anexe.

ALEXANDROS PALACE

Aproape de plaja
LOCALIZARE: Hotel ALEXANDROS PALACE 4* se afla in peninsula Halkidiki la 110 km de Salonic, 5 km de Ouranopolis, 3 km de Nea Roda, 150 m de plaja (acces prin tunel).

ALIA PALACE

Aproape de plaja
LOCALIZARE: Hotel ALIA PALACE 4* se afla pe un deal deasupra oraselului Pefkohori, de unde se poate admira frumusetea orasului si a marii. Este o distanta de aprox. 1 km intre frumosul oras si plaja innisipata, 600 m pana in centru, iar statia de autobuz se afla la 500m distanta de hotel. Hotelul este format din cladiri principale, 4 anexe si terase sepatate ce contin apartamente bungalow. 

ANTHEMUS SEA HOTEL & SUITES

LOCALIZARE: in Nikiti, pe plaja Elia

ANTIGONI BEACH

Aproape de plaja
LOCALIZARE: Hotel ANTIGONI BEACH 4* este situat intr-o locatie linistita, fiind separat de plaja doar de un drum mic de coasta. Magazine, taverne si baruri in statiunea Ormos Panagias, la o distanta de aprox 800m. Statia de autobuz se afla de asemenea la aprox 800m distanta de hotel.

ATHENA PALLACE VILLAGE

+
Aproape de plaja
LOCALIZARE: Hotel ATHENA PALACE VILLAGE 4* este situat in peninsula Halkidiki, pe bratul Sithonia, statiunea Akti Elia, la 5 km de Neos Marmaras,  la plaja de nisip.

ATHOS PALACE

Pe plaja
LOCALIZARE: la 2 km de Kalithea, pe plaja

BLUE DOLPHIN

Pe plaja
LOCALIZARE: Hotel BLUE DOLPHIN 3* este situat in peninsula Sithonia, printre gradini colorate, pini, aer curat si mult soare, la 75 km de aeroportul din Salonic, la 1,5 km de centrul localitatii Metamorfossis, pe malul marii.

CHROUSSO VILLAGE

Aproape de plaja
LOCALIZARE : Hotel CHROUSSO VILLAGE 4* este situat pe bratul Kassandra, intr-o locatie linistita, fiind inconjurat de gradini frumoase si vegetatie mediterana, la numai cca. 500 m de plaja cu nisip. Se afla la 2 km distanta de centrul satului Paliouri, in care sunt diverse magazine si taverne. Statia de autobuz este la doar 150m distanta de hotel. Hotelul pune la dispozitia clientilor un autobuz pana la Pefkohori si Hanioti.

CLUB CALIMERA SIMANTRO BEACH

Pe plaja
LOCALIZARE: Hotel CLUB CALIMERA SIMANTRO BEACH 4* este localizat intr-o zona linistita, extraordinara si renovata intr-o plaja nisipoase din Sani, imprejmuit de frumusetile naturii ale Peninsulei Kassandra. Magazine,restaurante, baruri in Nea Fokea,la aproximativ 10 km,insa la 400 m de hotel se afla o statie de autobuz.

DESIGN HOTEL EKIES ALL SENSES

Pe plaja
LOCALIZARE: Hotel DESIGN HOTEL EKIES ALL SENSES 4* este situat in statiunea Vourvourou, chiar pe plaja si la 500 de metri de centru statiunii. Hotelul indeplineste toate asteptarile cu serviciile impecabile practicate. Este locul ideal pentru cei ce cauta sa se relaxeze si sa se destinda, care prefera calatorii cu barca spre insulate indepartate, plaje ascunse si care doresc o vacanta unica.

EAGLES PALACE

LOCALIZARE: Hotelul este situat pe plaja in Nordul Greciei, langa Marea Egee, in Halkidiki, la 150 km de Thessaloniki.

GERAKINA BEACH HOTEL & BUNGALOW RESORT

Pe plaja
LOCALIZARE: Hotelul GERAKINA BEACH HOTEL & BUNGALOW RESORT din Gerakini se afla in peninsula Halkidiki, pe bratul Sithonia, la 30m plaja

KASSANDRA PALACE

+
Pe plaja
LOCALIZARE: Hotelul KASSANDRA PALACE 4*+ este situat pe plaja de nisip a peninsulei Halkidiki pe bratul Kassandra, la 1,5 km de satul turistic Kryopigi pe plaja si la 85 de km de aeroportul din Salonic.

LAGOMANDRA

Aproape de plaja
LOCALIZARE: Hotel LAGOMANDRA 4* se afla in peninsula Halkidiki pe bratul Sithonia pe o suprafata mai inalta, oferind o priveliste frumoasa asupra marii si asupra Golfului Toroneos. Soseaua de coasta desparte hotelul de plaja cu nisip/pietris din Neos Marmaras (exista o pasarela pentru pietoni). Plaja care a fost recompensata cu Steagul Albastru.

MACEDONIAN SUN

LOCALIZARE:  Hotel MACEDONIAN SUN 3* este situat in Halkidiki, bratul Kassandra, la doar 1 km de centrul localitatii Kallithea, la 65 km de aeroportul din Salonic si la numai 300 m de plaja cu nisip fin (oaspetii hotelului beneficiaza de toate facilitatile de pe plaja hotelului Pallini Beach, care face parte din acelasi grup hotelier: G-Hotels)

Schimba Destinatia

Camera 1

Filtreaza rezultatele

Nume hotel