Tel: 021 327 29 09 Luni-Vineri: 09:30 - 18:30

Sunny Beach, Bulgaria. 374 hoteluri. Pagina 1

Avem 374 hoteluri in Sunny Beach, Bulgaria. Pagina 1

PALACE

Hotelul Palace 3* este situat in partea nordica a statiunii Sunny Beach, in apropierea plajei si a fost complet modernizat
Scor Tripadvisor
3.0
3.0
316 recenzii

PARK HOTEL CONTINENTAL

3
The Park Hotel Continental is located 400 m from the beach, 900 m from the centre, 35 km from the airport and about 34 km from Burgas. The hotel facilities include 24h reception, restaurant, bar, pool, children`s pool, conference room, wireless internet, Located about 400 m from the beach and 900 m from the centre.

Hotel Victoria Palace PASTE&1MAI2016;

SEA BREEZE

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Briz - Seabreeze este un hotel modern cu 5 etaje, situat într-o zonă superbă pe plaja stațiunii Sunny Beach, în imediata apropiere a numeroaselor restaurante, baruri şi magazine.

MPM ROYAL CENTRAL

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. MPM Hotel Royal Central se află chiar în centrul stațiunii Sunny Beach, la doar 200 de metri de mare, și are piscină pe acoperiș.

PERLA

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Acest hotel este situat la doar 200 m de centrul staţiunii Sunny Beach şi la 300 m de plaja Mării Negre.

OREL 2+

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat pe promenada din Sunny Beach.

DIAMANT RESIDENCE

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Situat în Sunny Beach, la 400 de metri de Marea Neagră şi la 2 minute de mers cu maşina de oraşul vechi din Nessebar

ASTORIA

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Astoria Hotel se află chiar lângă promenada staţiunii Sunny Beach şi oferă acces direct la plajă și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare gratuite

BELLEVUE

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Bellevue se află pe plaja din stațiunea Sunny Beach și pune la dispoziție gratuit o piscină sezonieră în aer liber, precum și un centru de fitness.

DELFIN

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Complexul mare și modern, ideal pentru familii, se află în Sunny Beach. Oferă vedere panoramică la Marea Neagră, iar plaja Cocoa este la doar 100 de metri.

DIAMOND

Beneficiind de o locaţie centrală în Sunny Beach, la numai 250 metri de la mare, Hotelul Diamant este potrivit pentru familii şi tineri, fiind aproape de facilităţi de divertisment.

FLAMINGO

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Hotelul Flamingo este situat în partea de vest a celebrei şi întinsei staţiuni Sunny Beach, la 200 de metri de plajă şi la 600 de metri de centrul staţiunii.

FORUM

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul Forum este situat în sudul staţiunii Sunny Beach.Plaja este la 250 de metri, iar în Nesebăr oaspeţii pot ajunge pe jos în 20 de minute

LAGUNA PARK

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Hotelul Laguna Park & Aqua Club , situat în centrul stațiunii Sunny Beach, la numai 250 de metri de plajă.

MPM BLUE PEARL

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Oferind o plajă privată cu nisip, hotelul de 4 stele MPM Blue Pearl are o locaţie centrală în Sunny Beach.

MPM KALINA GARDEN

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Hotelul MPM Kalina Garden este situat central, la numai 200 de metri de plaja stațiunii Sunny Beach.

PLANETA

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă.

SMARTLINE MERIDIAN

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Acest hotel superb, de 4 stele se află aproape de centrul sudic al stațiunii Sunny Beach. Hotelul cu 10 etaje are 268 de camere și este la aproximativ 200 de metri de plajă.
Scor Tripadvisor
3.5
3.5
125 recenzii

KALOFER

3
Facilities and services include an outdoor pool, children`s pool, restaurant, bar, elevator, safety box at the reception (extra charge), wireless Internet access in public areas, parking (extra charge), garden, conference room and 24-hour reception. Room This hotel is located 650m from the beach, 750m from Sunny Beach, 6.5km from Nesebar, a UNESCO World Heritage Site, and 40km from Burgas center.

Schimba Destinatia

Camera 1

Filtreaza rezultatele

Nume hotel