Tel: 021 327 29 09 Luni-Vineri: 09:30 - 18:30

Apartament 3 camere regim hotelier Calea Mosilor

Bucharest, Romania
Locatie: Central

LOCALIZARE: Regim Hotelier Apartament Calea Mosilor 3* se afla in imobil construit in anul 2011. Blocul are 7 etaje, este situat la intersectia strazilor Mihai Eminescu cu Calea Mosilor, imediat dupa Mega Image Supermarket si Ambasada Indiei la Bucuresti.
DESCRIERE: Cazare in apartament cu 2 dormitoare, regim hotelier in bloc nou contruit (2011) situate pe Str. Mihai Eminescu, la intersectia cu Calea Mosilor.
Zona va ofera multiple posibilitati : Mega Image, Pizza Hut si KFC, Rotiseria 131, Plafar, banci, agentii de turism, etc. Locatia asigura acces catre Piata Romana pe str. Mihai Eminescu sau Bdul. Dacia, catre Piata Unirii pe Calea Mosilor, catre Zona Bucur Obor sau Piata Galati, Stefan cel Mare.
FACILITATI CAMERE: Apartamentul este spatios, ofera o intimitate deosebita fiind decomandat.
Inchirierea in regim hotelier asigura confortul necesar: fiecare dormitor este mobilat cu un pat de mijloc, dulap de haine, comode. In living se poate sta comod pe canapeaua de 3 locuri, extensibila, fotoliu, puteti beneficia de masuta de mijloc, comoda cu TV color, masa pentru 4 persoane.
Bucataria este deschisa, complet utilata, frigider, cuptor cu microunde, cafetiera, tacamuri si vesela. Baia este spatioasa cu dus inchis, completeaza utilitatea si intimitatea apartamentului.

Nota: Tariful de inchiriere/noapte este echivalentul a sase locuri. Capacitate maxima 2+2+2 persoane. 
Cazarea incepe dupa ora14:00
Iesirea se face cel mai tirziu la ora 12:00
Tarife inchiriere:
60 euro pentru rezervari de 1-7 nopti
55 euro pentru rezervari de 8-15 nopti
50 euro pentru rezervari mai mari de 15 nopti
* Tarifele sunt in euro, se calculeaza in lei la cursul BNR din ziua platii.
Preturile de cazare includ cheltuielile cu utilitatile si o curatenie saptamanala.