Tel: 021 327 29 09 Luni-Vineri: 09:30 - 18:30

Bucuresti, Romania. 191 hoteluri. Pagina 1

Avem 191 hoteluri in Bucuresti, Romania. Pagina 1

Garsoniera regim hotelier UNIVERSITATE 2

Ultracentral
LOCALIZARE: Garsoniera in regim hotelier este situata in Piata UNIVERSITATII (ultracentral), la 5o m de Centrul Vechi si de statia de metrou sau autobuz.Capacitate maxima 2 persoane.

Garsoniera regim hotelier UNIVERSITATE 3

Ultracentral
LOCALIZARE: Garsoniera in regim hotelier este situata in Piata UNIVERSITATII (ultracentral), la 5o m de Centrul Vechi si de statia de metrou sau autobuz.Capacitate maxima 2+1 persoane.

Garsoniera regim hotelier Corneliu COPOSU

Ultracentral
LOCALIZARE: Garsoniera in regim hotelier este situata pe Bulevardul Coposu (zona Piata UNIRII), la cel mult 5 minute de mers pe jos de Piata Unirii, de centrul Comercial Unirea, de statia de metrou si de Centrul Vechi. Capacitate maxima 2 persoane.

Garsoniera regim hotelier AMZEI

Ultracentral
LOCALIZARE: Garsoniera in regim hotelier este situata in Piata AMZEI (ultracentral), la 15o m de statia de metrou sau autobuz Piata Romana. Capacitate maxima 2 persoane.

Apartament 2 camere regim hotelier UNIVERSITATE 4

Ultracentral
LOCALIZARE: Apartamentul in regim hotelier este situat in Piata UNIVERSITATII (ultracentral), la 5o m de Centrul Vechi si de statia de metrou sau autobuz. Capacitate maxima 2+2 persoane.

Apartament 3 camere regim hotelier 6A COPOSU

Ultracentral
LOCALIZARE: Apartamentul in regim hotelier este situat pe Bulevardul Coposu (zona Piata UNIRII), la cel mult 5 minute de mers pe jos de Piata Unirii, de centrul Comercial Unirea, de statia de metrou si de Centrul Vechi. Capacitate maxima 2+2+2 persoane.

Apartament 3 camere regim hotelier 4A COPOSU

Ultracentral
LOCALIZARE: Apartamentul in regim hotelier este situat pe Bulevardul Coposu (zona Piata UNIRII), la cel mult 5 minute de mers pe jos de Piata Unirii, de centrul Comercial Unirea, de statia de metrou si de Centrul Vechi. Capacitate maxima 2+2+2 persoane.

Apartament 2 camere regim hotelier 3A COPOSU

Ultracentral
LOCALIZARE: Apartamentul in regim hotelier este situata pe Bulevardul Coposu (zona Piata UNIRII), la cel mult 5 minute de mers pe jos de Piata Unirii, de centrul Comercial Unirea, de statia de metrou si de Centrul Vechi. Capacitate maxima 2+2 persoane.

Apartament 3 camere regim hotelier UNIVERSITATE 5

Ultracentral
LOCALIZARE: Apartamentul in regim hotelier este situat in Piata UNIVERSITATII (ultracentral), la 5o m de Centrul Vechi si de statia de metrou sau autobuz. Capacitate maxima 2+3 persoane.

Short term apartment 2 A UNIREA

In centru
LOCALIZARE: Locatie de exceptie, apartamentul cu 2 camere este situat pe Bulevardul I.C. Bratianu, langa Piata Unirii la 2 minute de statia de metrou Unirea.Nota: Tariful de inchiriere/noapte este echivalentul a trei locuri. Capacitate maxima 3 persoane.

Apartament 3 camere regim hotelier Calea Mosilor

Central
LOCALIZARE: Regim Hotelier Apartament Calea Mosilor 3* se afla in imobil construit in anul 2011, dat in folosinta in primavara acestui an. Blocul are 7 etaje, este situat la intersectia strazilor Mihai Eminescu cu Calea Mosilor, imediat dupa Mega Image Supermarket si Ambasada Indiei la Bucuresti.Nota: Tariful de inchiriere/noapte este echivalentul a sese locuri. Capacitate maxima 2+2+2 persoane.

Apartament 2 camere regim hotelier 7A COPOSU

Ultracentral
LOCALIZARE: Garsoniera in regim hotelier este situata pe Bulevardul Coposu (zona Piata UNIRII), la cel mult 5 minute de mers pe jos de Piata Unirii, de centrul Comercial Unirea, de statia de metrou si de Centrul Vechi. Capacitate maxima 2+2 persoane.

AMBASADOR

In centru
LOCALIZARE: Hotel AMBASADOR 3* Bucuresti este situat in inima orasului la numai 30 minute de Aeroportul International „Henri Coanda” si 15 minute de Gara de Nord, este locatia ideala atât pentru turistii dornici sa viziteze orasul cât si pentru oamenii de afaceri.

ANTEUS

LOCALIZARE: Hotelul Antheus este situat in centrul Bucurestiului, intr-o zona linistita, la 800 m de Piata Victoriei si de sediul Guvernului Romaniei. DESCRIERE: Hotel Antheus va ofera ocazia sa descoperiti o zona veche a Bucurestiului dar atat de primitoare, foarte aproape de centrul capitalei

APARTAMENT PANI2

LOCALIZARE: Piata Unirii, iesire directa la Km. 0 al Bucurestiului. Nota: Tariful de inchiriere/noapte este echivalentul a trei locuri. Capacitate maxima 3 persoane.

ATHENEE PALACE HILTON

LOCALIZARE: In centrul de afaceri si cumparaturi al Bucurestiului, in apropierea centrelor de interes istoric si cultural si la distanta mica de ambasade, banci si birouri guvernamentale. DESCRIERE: Construit in 1914, hotelul Athenee Palace Hilton are o traditie indelungata in ceea ce priveste ospitalitatea. Multi ani numele a fost sinonim cu servicii de cel mai inalt nivel, confort si gastronomie. Recent renovat si redeschis, hotelul este primul din Bucuresti ce ofera o gama larga de servicii pentru oamenii ce calatoresc in interes de afaceri sau cei care se afla in cautare de relaxare.

BANEASA PARC

Periferie
LOCALIZARE: Amplasat la numai cateva minute de cele doua aeroporturi si la 5 minute de Romexpo. DESCRIERE: Cladire moderna, cu camere spatioase. Investitia si dotarile au in vedere ultimele tehologii si cerinte internationale. Astfel, sunt satisafacute atat cerintele celor care calatoresc pentru afaceri, cat si cele ale turistilor. Mobila si decoratiile au fost alese cu multa grija, designerul urmarind crearea unei atmosfere calde, placute si familiare pentru clientii aflati departe de casa. 

BUCHAREST WEST

Periferie
LOCALIZARE: In apropierea intersectiei cu Prelungirea Ghencea, langa complexul Carrefour, la 10 km de P-ta Universitatii. DESCRIERE: Este ideal pentru turistii in tranzit sau pentru cei care doresc sa organizeze evenimente.

CAPITOL

In centru
LOCALIZARE: Langa Piata Universitatii. DESCRIERE: Inaltata in anul 1901, cladirea a adapostit un faimos hotel si o cafenea, loc preferat de multi scriitori, muzicieni si artisti, restaurata ulterior in 2001 cu facilitati din cele mai moderne.

CAPSA

LOCALIZARE: Este situat in centrul Bucurestiului istoric la intersectia strazilor Calea Victoriei si Edgar Quinet, vis a vis de Cercul Militar. DESCRIERE: Dupa actiunile de restaurare "Casa Capsa" a reintrat in circuitul turistic ca un hotel de 5*, care ofera vizitatorilor cele mai bune servicii. Hotelul si-a pastrat vechiul farmec prin cele 3 etaje ale sale, candelabre si mobila somtuasa.

Schimba Destinatia

Camera 1

Filtreaza rezultatele

Nume hotel