CARIERE

Esti interesat de o cariera in turism?

Candidatul ideal

Persoana bine organizata, dinamica, entuziasta, orientata catre rezultate cu cunostiinte avansate operare calculator (Word, Excel, Adobe, navigare Internet), abilitati de vanzare/lucru cu publicul, capacitate de lucru in echipa, cunostinte de geografie si cunoastere a limbii engleze. Studiile in domeniul turismului reprezinta un avantaj.

Descrierea jobului

Vanzarea si rezervarea de pachete turistice intern/extern, bilete de avion, bilete de autocar in front office. Are contact direct/telefonic/email cu turistii, tine evidenta rezervarilor si face check-in pentru acestia, urmareste platile si incasarile. Posibilitatea de a lucra intr-un mediu stimulativ, salariu atractiv. Posibilitatea de a participa la cursuri de formare profesionala. Posibilitatea de a merge in infotripuri in destinatiile promovate de companie.

Descrierea companiei

LA PIOVRA TURISTA infiintata in anul 1992 este o agentie de turism touroperatoare:turism intern si extern, turism de afaceri, organizari de evenimente, bilete de avion si autocar, apartamente in regim hotelier. Daca vrei sa faci parte din echipa La Piovra Turista, te rog sa trimiti un CV pe adresa noastra de email: office@lapiovra.ro.

Licenta Numarul: 1271 din 27.02.2019| Brevet Turism –nr.592/1998 | Polita de asigurare OMNIASIG Seria I Nr.56713/08.01.2024| Inregistrare ca operator de date cu caracter personal nr. 9545

Copyright © 1992-2018 Acqua Development pentru LA PIOVRA TURISTA. Toate drepturile rezervate.