Oferte pentru cei care prefera transportul propriu (transport autocar la cerere)


Mai multe statiuni in Bulgaria

Destinatie
Nume hotel

Transport autocar in Bulgaria

TARIFE (dus-intors): de la 35 EUR/adult si de la 30 EUR/copil (2-11,99 ani)

OFERTA INCLUDE:

- transport autocar/microbuz, tur/retur, cu debarcare/imbarcare la intrarea in statiune;

transfer cu microbuz de la locul de debarcare la hotel si retur;

- se ofera GRATUIT 2 sticle de apa minerala pe durata transportului (una la tur si una la retur)

- acces GRATUIT la internet WI-FI in autocarul principal (pana la Varna) in functie de
acoperirea operatorului de internet 

Perioada15.06 - 27.09.2022 (zilnic), cu plecare din Bucuresti (Piata Constitutiei), pe traseul Giurgiu - Ruse - Varna - statiuni.

La sosirea in Varna pasagerii care merg in statiunile din Sud vor fi preluati de catre un alt autocar/microbuz, iar ceilalti isi vor continua calatoria catre statiunile din Nord

Oferta este valabila pentru statiunile din NORD: Balcic / Albena / Kranevo / Nisipurile de Aur / Chaika / Sunny Day / St. Constantin si Elena / Varna (fara transfer)

Pentru statiunile din NORD (Topola / Kavarna / Kaliakra / Rusalka) si SUD (Byala / Obzor / Sunny Beach / St. Vlas / Elenite / Nessebar / Ravda / Aheloy / Pomorie / Sarafovo / Burgas (fara transfer) / Kraimorie / Chernomorets / Sozopol / Duni / Primorsko / Kiten / Lozenets / Tsarevo), se percepe un supliment in functie de destinatie

Incepand cu data de 15.06.2020 cetatenii romani pot calatori in Bulgaria, fara a avea obligatia sa se autoizoleze 14 zile la domiciliu odata cu reintoarcerea in tara.
Acest fapt este stipulat in Hotararea CNSU nr. 29 din data de 13.06.2020.

La intrarea in Bulgaria, cetatenii romani au obligatia prezentarii unei declaratii pe proprie raspundere referitoare la situatia COVID-19.
Se va completa cate o declaratie pentru fiecare calator.
Pentru operativitate, aceasta declaratie trebuie sa fie deja completata la ajungerea in vama.

La reintoarcerea in Romania, calatorii au obligatia prezentarii unei noi declaratii pe proprie raspundere referitoare la situatia COVID-19. Se va completa cate o declaratie pentru fiecare calator.
Pentru operativitate, aceasta declaratie trebuie sa fie deja completata la ajungerea in vama.

Pentru retur pasagerii trebuie sa fie prezenti in receptiile hotelurilor OBLIGATORIU cu 30 minute inainte de ora afisata in program, intervalul fiind necesar imbarcarii tuturor pasagerilor.
De aici vor fi preluati de catre o persoana cu insemnele ALLTUR si vor fi transferati cu microbuzele catre locul de imbarcare in autocar. Nu se accepta intarzieri!

Distribuirea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierii si achitarii, iar imbarcarea pasagerilor se face dupa confirmarea pe diagrama de rezervari aflata in posesia soferilor/insotitorilor de grup.

Infantii (0-1,99 ani) au gratuitate, dar nu beneficiaza de locuri in autocar decat daca autocarul nu este incarcat la capacitatea maxima 

 

Licenta Numarul: 1271 din 27.02.2019| Brevet Turism –nr.592/1998 | Polita de asigurare OMNIASIG Seria I Nr.56713/08.01.2024| Inregistrare ca operator de date cu caracter personal nr. 9545

Copyright © 1992-2018 Acqua Development pentru LA PIOVRA TURISTA. Toate drepturile rezervate.