Măsuri de siguranță și reguli de distanțare socială implementate de către hotelurile din Bulgaria in sezonul de vara 2020

Mai jos veți găsi măsurile luate pentru a proteja sănătatea oaspeților și a angajaților hotelurilor din Buldaria în ceea ce privește prevenirea Covid-19.

 1. Instruirea angajaților cu privire la covid-19

Toți angajații beneficiază de instruire specială și instrucțiuni săptămânale cu privire la măsurile Covid-19, pe următoarele teme:

Angajații hotelurilor primesc actualizări cu privire la ultimele modificări și completări la Regulile și procedurile de siguranță pe baza măsurilor anti-epidemice întreprinse în țară și de ceilalți membri ai UE.

 1. Personal hotelier:
 1. Hotelul – spații comune și publice

De-a lungul spațiilor hotelului, oaspeții vor găsi:

 1. Recepţie:
 1. Servicii de cazare și curățenie:
 1. Restaurant
 1. Lobby bar/ Bar
 1. Wellness, Spa și Piscină
 1. Vă rugăm să nu utilizați sala de fitness în cazurile următoare
 1. Cluburi și activități pentru copii si animația în hotel
 1. Securitate:
 1. Actualizarea regulilor și procedurilor de siguranță covid-19:

Urmărim în mod regulat situația epidemică în continuă schimbare în Bulgaria și în lume, precum și informațiile care provin din instituțiile bulgare și din UE. Ne adaptăm și actualizăm regulile și procedurile Covid-19 pe baza orientărilor autorităților de sănătate bulgare, a guvernului bulgar și a standardelor și practicilor celorlalte țări membre ale UE. Fiecare dintre reguli și proceduri va fi actualizată în mod regulat și vă vom ține informați cu privire la orice schimbare.

Hotelierii vor respecta noile standarde de lucru privind prevenirea Covid-19 și protecția sănătății. Sunt gata să-i întâmpine pe oaspeți într-un mediu hotelier sigur și curat!

***Fiecare dintre măsurile, care sunt scrise mai sus, poate fi modificată în conformitate cu instrucțiunile Ministerului Sănătății și Ministerului Turismului.

***Masurile prezentate pot fi modificate in funcție de fiecare hotel în parte.