arata filtrele

Revelion 2020 - Circuit SUA Est, 9 zile

Agentia noastra te invita intr-un circuit de Revelion in care vei descoperi una dintre cele mai importante, complexe si spectaculoase destinatii turistice ale lumii - Statele Unite ale Americii. Vei avea ocazia sa vizitezi cele mai reprezentative atractii ale coastei de est a acestei tari, puncte de reper pe harta turismului mondial. Vei calatori spre New York, metropola perfecta, un oras in care este imposibil sa te plictisesti, dupa care vei ajunge in Philadelphia, orasul de a carei istorie se leaga nasterea natiunii americane iar in final vei admira Washington D.C., capitala verde si linistita a SUA.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 168000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 7 nopti
30 Dec - 17 May, 2020
vezi detalii

Sejur Miami & croaziera Marea Caraibilor - noiembrie 2019

Agentia noastra va propune un circuit inedit - un sejur in Miami si o croaziera in Caraibe la bordul vasului MSC Meraviglia. Mai intai veti descoperi farmecul orasului Miami iar mai apoi va veti imbarca pe MSC Meraviglia, unul dintre cele mai moderne vase de croaziere ale liniei cu acelasi nume. Va veti relaxa navigand pe apele Marii Caraibelor si veti descoperi totodata unele dintre cele mai frumoase porturi si destinatii ale acesteia: Isla de Roatan (Honduras), Belize City, Costa Maya si Ocean Cay. La bordul vasului MSC Meraviglia, ce se remarca prin design-ul sau modern va poteti bucura de numeroasele facilitati ale acestuia, puteti viziona unul dintre spectacolele de teatru puse in scena aici sau va puteti delecta cu preparate din bucataria internationala la unul dintre restaurantele de la bord. Vasul de croaziera MSC Meraviglia are o capacitate de peste 4.500 de pasageri, 15 punti si un echipaj de peste 1.500 de membri.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 175000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 10 nopti
09 Nov - 17 May, 2020
vezi detalii

Sejur Miami & croaziera Marea Caraibilor, 11 zile - octombrie 2019

Agentia noastra va propune un circuit inedit - un sejur in Miami si o croaziera in Caraibe la bordul vasului MSC Seaside. Mai intai veti descoperi farmecul orasului Miami iar mai apoi va veti imbarca pe MSC Seaside, unul dintre cele mai inovative vase de croaziere ale liniei cu acelasi nume. Va veti relaxa navigand pe apele Marii Caraibelor si veti descoperi totodata unele dintre cele mai frumoase porturi si destinatii ale acesteia: Ocho Rios (Jamaica), Georgetown (Grand Cayman), Cozumel si Bahamas. La bordul vasului MSC Seaside, ce se remarca prin design-ul sau high-tech va putea bucura de numeroasele facilitati ale acestuia, puteti viziona unul dintre spectacolele de teatru puse in scena aici sau va puteti delecta cu preparate din bucataria internationala la unul dintre restaurantele de la bord. Vasul de croaziera MSC Seaside are o capacitate de peste 5000 de pasageri, 18 punti si aproape 350 m lungime.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 189000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 9 nopti
18 Oct - 17 May, 2020
vezi detalii

Circuit SUA Vest, 11 zile - martie 2020

Te invitam sa descoperi farmecul oraselor de pe coasta vestica a Statelor Unite ale Americii si frumusetile naturii. Pentru inceput vei ajunge in celebra metropola San Francisco, unde vei vizita insula Alcatraz si vei admira maretia Podului Golden Gate. Va urma orasul distractiei fara sfarsit, Las Vegas, cu uimitorul Grand Canyon, o adevarata minune a naturii, iar ultima oprire va fi in Los Angeles, unde te vei plimba pe celebrul Walk of Fame si vei face o incursiune in exclusivistul cartier Beverly Hills.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 199000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 9 nopti
02 Mar - 17 May, 2020
vezi detalii

Circuit SUA Est, 11 zile - august 2019

Agentia noastra te invita intr-un circuit in care vei descoperi una dintre cele mai importante, complexe si spectaculoase destinatii turistice ale lumii - Statele Unite ale Americii. Vei avea ocazia sa vizitezi cele mai reprezentative atractii ale costei de est a acestei tari, puncte de reper pe harta turismului mondial. Vei calatori spre New York, metropola perfecta dupa care vei ajunge in Philadelphia, orasul de a carei istorie se leaga nasterea natiunii americane iar in final vei admira Washington D.C., capitala verde si linistita a SUA.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 222000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 9 nopti
17 Aug - 17 May, 2020
vezi detalii

Valentine`s Day - Circuit SUA Vest, 12 zile - februarie 2020

Va invitam sa descoperiti farmecul oraselor de pe coasta vestica a Statelor Unite ale Americii si frumusetile naturii. Pentru inceput veti ajunge in Los Angeles, unde va veti plimba pe celebrul Walk of Fame si veti face o incursiune in exclusivistul cartier Beverly Hills, pentru ca apoi sa explorati celebra metropola San Francisco, unde veti admira maretia Podului Golden Gate. Va urma orasul distractiei fara sfarsit, Las Vegas, cu uimitorul Grand Canyon, o adevarata minune a naturii.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 229000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 10 nopti
11 Feb - 17 May, 2020
vezi detalii

Revelion 2020 - Sejur New York & plaja Miami, 11 zile

Agentia noastra te invita intr-un circuit in care vei descoperi una dintre cele mai importante, complexe si spectaculoase destinatii turistice ale lumii - Statele Unite ale Americii. Vei avea ocazia sa vizitezi cele mai reprezentative atractii ale acestei tari, puncte de reper pe harta turismului mondial - metropola New York si insoritul Miami.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 239000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 9 nopti
30 Dec - 17 May, 2020
vezi detalii

Best of SUA Est 11 zile - martie 2020

Agentia noastra va invita intr-un circuit in care veti descoperi una dintre cele mai importante, complexe si spectaculoase destinatii turistice ale lumii - Statele Unite ale Americii. Veti avea ocazia sa vizitati cele mai reprezentative orase nord americane, puncte de reper pe harta turismului mondial. Veti admira animata metropola Chicago, veti descoperi orasul plin de istorie Boston, va veti pierde in agitatia New York- ului dupa care veti poposi in Washington D.C., capitala verde si linistita a SUA.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 249000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 9 nopti
01 Mar - 17 May, 2020
vezi detalii

Revelion 2020 - Circuit New York, Las Vegas & Miami - 11 zile

Agentia noastra te invita intr-un circuit in care vei descoperi una dintre cele mai importante, complexe si spectaculoase destinatii turistice ale lumii - Statele Unite ale Americii. Vei avea ocazia sa vizitezi cele mai reprezentative atractii ale acestei tari, puncte de reper pe harta turismului mondial - metropola New York, capitala mondiala a distractiei - Las Vegas si insoritul Miami.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 252000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 9 nopti
30 Dec - 17 May, 2020
vezi detalii

Revelion 2020 - Circuit SUA Vest, 12 zile

Agentia noastra va invita intr-un circuit cu masina pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii. Pentru inceput veti ajunge in Los Angeles, capitala filmului american, unde va veti putea plimba pe celebrul Walk of Fame, sau puteti face o vizita in cartierul Beverly Hills. Veti ajunge apoi in orasul distractiei Las Vegas, unde veti putea sa va incercati norocul in diferitele cazinouri, puteti face o excursie la Marele Canion sau puteti admira dansul picaturilor de apa a celebrei fantani de la hotelul Bellagio. Va veti indrepta apoi spre Mammoth Lakes unde va veti relaxa in natura sau puteti face o vizita in celebrul Parc National Yosemite. La sfarsitul calatoriei veti ajunge in metropola renumita San Francisco unde veti vedea celebrul pod Golden Gate si veti putea face un tur la Alcatraz.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 267000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 10 nopti
26 Dec - 17 May, 2020
vezi detalii

Discover SUA Vest, 13 zile - august 2019 - cu Razvan Pascu

Agentia noastra impreuna cu Razvan Pascu te invita intr-un circuit pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii. Pentru inceput vei ajunge in superba metropola San Francisco, unde vei avea ocazia sa faci un superb tur de oras si vei avea ocazia sa vizitezi celebra insula Alcatraz. Vei vizita apoi doua din cele mai rafinate statiuni de pe coasta de vest a Statelor Unite, Monterey si Carmel trecand prin celebrul 17 Miles Drive. Vei ajunge apoi in Yosemite pentru a vedea celebra casacada Bridalveil, dar si alte frumuseti ale parcului. Va urma orasul distractiei fara sfarsit, Las Vegas. Vei admira si Grand Canyon si vei avea ocazia sa vizitezi celebrul baraj Hoover. Ultima oprire va fi in Los Angeles, dar mai intai vei trece prin cea mai calduroasa regiune a Statelor Unite, Death Valley. Te vei plimba pe celebrul Walk of Fame, vei face o vizita in celebrul cartier Beverly Hills.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 399000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 11 nopti
25 Aug - 17 May, 2020
vezi detalii

Discover SUA Vest & Hawaii, 20 zile - august 2019 - cu Razvan Pascu

Agentia noastra impreuna cu Razvan Pascu te invita intr-un circuit pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii. Pentru inceput vei ajunge in celebra metropola San Francisco, unde vei avea ocazia sa faci un tur de oras si sa vizitezi celebra insula Alcatraz. Vei vizita apoi doua din cele mai rafinate statiuni de pe coasta de vest a Statelor Unite, Monterey si Carmel trecand prin celebrul 17 Miles Drive dupa care vei ajunge in Yosemite pentru a vedea celebra casacada Bridalveil, dar si alte frumuseti ale parcului national. Va urma orasul distractiei fara sfarsit, Las Vegas. Vei admira si Grand Canyon si vei avea ocazia sa vizitezi celebrul baraj Hoover. Ultima oprire va fi in Los Angeles, dar mai intai vei trece prin cea mai calduroasa regiune a Statelor Unite, Death Valley. Te vei plimba pe celebrul Walk of Fame si vei face o vizita in exclusivistul cartier Beverly Hills. Calatoria va continua in Hawaii unde vei avea ocazia sa te relaxezi pe plajele din Maui si Honolulu.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 585000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 18 nopti
25 Aug - 17 May, 2020
vezi detalii