arata filtrele

Sejur Miami & croaziera Marea Caraibilor - noiembrie 2019

Agentia noastra va propune un circuit inedit - un sejur in Miami si o croaziera in Caraibe la bordul vasului MSC Meraviglia. Mai intai veti descoperi farmecul orasului Miami iar mai apoi va veti imbarca pe MSC Meraviglia, unul dintre cele mai moderne vase de croaziere ale liniei cu acelasi nume. Va veti relaxa navigand pe apele Marii Caraibelor si veti descoperi totodata unele dintre cele mai frumoase porturi si destinatii ale acesteia: Isla de Roatan (Honduras), Belize City, Costa Maya si Ocean Cay. La bordul vasului MSC Meraviglia, ce se remarca prin design-ul sau modern va poteti bucura de numeroasele facilitati ale acestuia, puteti viziona unul dintre spectacolele de teatru puse in scena aici sau va puteti delecta cu preparate din bucataria internationala la unul dintre restaurantele de la bord. Vasul de croaziera MSC Meraviglia are o capacitate de peste 4.500 de pasageri, 15 punti si un echipaj de peste 1.500 de membri.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 175000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 10 nopti
09 Nov - 17 May, 2020
vezi detalii

Valentine`s Day - Sejur Miami & croaziera Marea Caraibilor, 11 zile - februarie 2020

Agentia noastra va propune o vacanta relaxanta formata dintr-un un sejur in Miami si o croaziera in Caraibe la bordul vasului MSC Seaside. Mai intai veti descoperi farmecul orasului Miami iar mai apoi va veti imbarca pe MSC Seaside, unul dintre cele mai moderne vase de croaziere ale liniei cu acelasi nume. Va veti relaxa navigand pe apele Marii Caraibelor si veti explora totodata unele dintre cele mai frumoase porturi si destinatii ale acesteia: San Juan (Puerto Rico), Bahamas, Charoltte Amelie (Insulele Virgine Americane) sau Ocean Cay. Vasul de croaziera MSC Seaside are o capacitate totala de peste 5000 de persoane, 18 etaje/punti si aproape 350 m lungime - un adevarat oras plutitor. Vasul Seaside a intrat de curand in flota MSC si are tehnologie si facilitati de ultima generatie, un club pentru copiii pana in 3 ani dezvoltat in parteneriat cu Chicco, un parc acvatic pe mai multe etaje si un parc de aventura, cluburi pentru adolescenti si Juniors Club, discoteci, cazinouri, restaurante variate si magazine.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 181000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 10 nopti
06 Feb - 17 May, 2020
vezi detalii

Sejur Miami & croaziera Marea Caraibilor, 11 zile - octombrie 2019

Agentia noastra va propune un circuit inedit - un sejur in Miami si o croaziera in Caraibe la bordul vasului MSC Seaside. Mai intai veti descoperi farmecul orasului Miami iar mai apoi va veti imbarca pe MSC Seaside, unul dintre cele mai inovative vase de croaziere ale liniei cu acelasi nume. Va veti relaxa navigand pe apele Marii Caraibelor si veti descoperi totodata unele dintre cele mai frumoase porturi si destinatii ale acesteia: Ocho Rios (Jamaica), Georgetown (Grand Cayman), Cozumel si Bahamas. La bordul vasului MSC Seaside, ce se remarca prin design-ul sau high-tech va putea bucura de numeroasele facilitati ale acestuia, puteti viziona unul dintre spectacolele de teatru puse in scena aici sau va puteti delecta cu preparate din bucataria internationala la unul dintre restaurantele de la bord. Vasul de croaziera MSC Seaside are o capacitate de peste 5000 de pasageri, 18 punti si aproape 350 m lungime.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 189000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 9 nopti
18 Oct - 17 May, 2020
vezi detalii

Revelion 2020 - Sejur Los Angeles & croaziera Mexic, 12 zile

Agentia noastra va propune o relaxanta vacanta de Revelion, o vacanta formata dintr-un sejur in Los Angeles, una dintre cele mai populare destinatii turistice ale SUA si o croaziera pe apele Pacificului, in Mexic. Veti naviga la bordul vasului de croaziera Carnival Panorma si va veti opri in cele mai cunoscute porturi si statiuni ale coastei de vest a Mexicului - Cabo San Lucas, Puerto Vallarta si Mazatlan. Vasul de croaziera Carnival Panorma se remarca prin confortul sporit si numeroasele facilitati de la bordul sau. Va veti bucura de o zona de spa, sala de fitness, parcuri acvatice, centru de golf, restaurante, baruri si o zona de divertisment cu cazino, magazine si multe alte activitati inedite. Vasul de croaziera Carnival Panorma are o capacitate de peste 4000 de pasageri, iar echipajul este format din peste 1.500 persoane.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 312000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 10 nopti
26 Dec - 17 May, 2020
vezi detalii

Revelion 2020 - Sejur Miami & croaziera Marea Caraibilor, 18 zile - cu Razvan Pascu - zbor Turkish Airlines

Agentia noastra iti propune sa petreci o vacanta inedita de Revelion alaturi de Razvan Pascu, o vacanta in care vei vizita celebrul oras american Miami si vei naviga pe apele Marii Caraibilor la bordul vasului de croaziera MSC Seaside. In aceasta destinatie Agentia noastra va avea 2 grupuri de turisti, unul cu Razvan Pascu si al doilea cu un alt insotitor de grup Agentia noastra, ambele grupuri avand zbor de plecare din Bucuresti in aceeasi zi – 26 Decembrie 2019 (Turkish Airlines si Air France). Vei avea astfel o vacanta in care toti turistii, din ambele grupuri, se vor intalni si vor fi impreuna seara la masa cu Razvan Pascu si familia sa, dar si in excursiile de pe insulele in care vei ajunge. De asemenea, o noutate absoluta a acestei vacante de Revelion este ca vei avea si fotograf profesionist inclus, care o sa te insoteasca si in excursiile de pe insule si care in zilele pe mare precum si in excursiile de pe insule o sa fie alaturi de turistii nostri si o sa faca gratuit fotografii profesioniste, iar la finalul excursiei le vei primi. Agentia noastra si Razvan Pascu au considerat ca aceasta destinatie este mult prea ofertanta ca si peisaje sau plaje, inclusiv pentru familiile cu copii, de aceea am inclus in pachetul nostru si munca unui fotograf profesionist pentru clientii nostri, un pachet unic pe piata din Romania.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 373000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 16 nopti
26 Dec - 17 May, 2020
vezi detalii