20px

Apartamente regim hotelier 3* in Bucuresti

Stați în inima orașului București

Apartamentele si studiourile in regim hotelier din Bucuresti, sunt intr-o clădire cu lift, bine întreținută, situata in Piata Universitatii cu acces direct in Centrul Vechi (Old Town), foarte aproape de toate obiectivele turistice, de mijloacele de transport, de parcul Cismigiu, de numeroase restaurante, magazine si baruri.

Apartamentele si studiourile in regim hotelier din Bucuresti sunt clasificate la 3*, sunt ECO friendly, mobilate confortabil, linistite, au o priveliște minunată din balcoane şi îţi oferă toate facilităţile de care ai nevoie: aer condiţionat‚ TV cu cablu‚ internet‚ lenjerie‚ prosoape‚ săpun‚ gel de dus, şampon‚ uscător de păr‚ fier de călcat, frigider şi bucătărie utilată, vesela, tacamuri .

In fiecare apartament este o mapă cu toate informațiile de care ai nevoie pentru a avea o ședere plăcută. Sustinem inițiativele de sustenabilitate care sunt esențiale pentru conservarea ecosistemului, de aceea apartamentele noastre nu au obiecte din plastic de unică folosință, schimbarea prosoapelor se face la cerere, majoritatea luminilor sunt cu LED, încurajăm folosirea aerului condiționat, lumina, TV doar în perioada de ocupare a camerei.

Packages title Packages subtitle

City Break title City Break subtitle

Cautare cazare

Flight title Flight subtitle

Activities title Activities subtitle

Transfers title Transfers subtitle