Reglementări de intrare în Dubai in anul 2020

Incepand cu data de 01August2020 pasagerii care calatoresc din UAE in EU sau UK trebuie sa detina Certificatul cu rezultatul negativ al testului PCR Covid-19 printat,in limba engleza/araba care sa fie valabil in momentul imbarcarii (maxim 96 ore de la recoltare).

Acest test poate fi facut in oricare dintre spitalele MediClinic sau laboratoare drive though test, toate fiind aprobate de care Autoritatile Sanitare din Dubai.

Regasiti in link-ul de mai jos contactele diferitelor centre MediClinic https://www.mediclinic.ae/en/corporate/contact-us.html

Deasemenea, toti pasagerii care calatoresc catre Dubai sau tranziteaza Dubai trebuie sa detina certificatul medical cu rezultatul negativ al testului Coronavirus, PCR Covid-19, printat,in limba engleza/araba care sa fie valabil in momentul imbarcarii (maxim 96 ore de la recoltare).

Certificatul trebuie emis de unul dintre laboratoarele aprobate de UAE regasite pe link-ul de mai jos: https://www.flydubai.com/en/flying-with-us/resumption-of-flights

In situatia in care tara din care calatoriti nu se regaseste pe aceasta lista puteti finaliza testul la orice laborator acreditat de guvernul tarii respective.

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020