Reglementări de intrare în Dubai

Incepand cu data de 31 ianuarie 2021 toti pasagerii care sosesc in Dubai din orice tara, vor trebui sa prezinte un test negativ PCR facut cu cel mult 72 ore inainte de plecare. Rezultatul nu este acceptat in format electronic sau SMS, acesta trebuie printat si emis in limba engleza sau araba.

Pasagerii care calatoresc din Romania, vor fi testati a 2-a oara, la sosire, pe Aeroportul din Dubai.

Cetatenii Emiratelor Arabe Unite sunt exceptati de la acesta regula, acestia vor face testul PCR la sosire, pe Aeroportul din Dubai.

Pasagerii care tranziteaza Dubai-ul nu trebuie sa prezinte dovada testului PCR decat daca acest lucru este solicitat de tara de imbarcare/destinatie.

Acest test poate fi facut in oricare dintre spitalele MediClinic sau laboratoare drive though test, toate fiind aprobate de care Autoritatile Sanitare din Dubai.

Regasiti in link-ul de mai jos contactele diferitelor centre MediClinic https://www.mediclinic.ae/en/corporate/contact-us.html

Certificatul trebuie emis de unul dintre laboratoarele aprobate de UAE regasite pe link-ul de mai jos: https://www.flydubai.com/en/flying-with-us/resumption-of-flights

In situatia in care tara din care calatoriti nu se regaseste pe aceasta lista puteti finaliza testul la orice laborator acreditat de guvernul tarii respective.

Test PCR pentru pasagerii in tranzit incepand cu 31 Ianuarie 2021

Incepand cu data de 31 ianuarie 2021 - Toti pasagerii in tranzit care sosesc din tarile enumerate mai jos trebuie sa prezinte un certificat RT PCR Covid-19 negativ tiparit si in limba engleza/araba.

Testul trebuie efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de plecare.

Daca perioada de valabilitate a rezultatului testului este diferita în tara in care pasagerul calatoreste, trebuie respectata cea mai restrictiva perioada de valabilitate -

Afganistan, Angola, Argentina, Bangladesh, Brazilia, Cambodgia, Chile, Croatia, Cipru, Republica Ceha, Djibouti, Egipt, Eritreea, Etiopia, Georgia, Ghana, Guineea, Ungaria, Indonezia, India, Iran, Irak, Israel, Coasta de Fildes, Iordania, Kenya, Liban, Malta, Moldova, Muntenegru, Maroc, Myanmar, Nigeria, Nepal, Pakistan, Filipine, Romania, Federatia Rusa, Rwanda, Senegal, Slovacia, Somaliland, Africa de Sud, Sudanul de Sud, Sudan, Siria, Tadjikistan , Tanzania, Tunisia, Turkmenistan, Uganda, Ucraina, Uzbekistan, Vietnam, Zambia sau Zimbabwe.

Pasagerii care tranziteaza prin Dubai (DXB) din orice alta tara, care nu este enumerata mai sus, nu necesita un certificat RT PCR decat daca acesta este solicitat pentru alt punct de tranzit sau de catre destinatia finala.