Ziua 1. Bucuresti – Antalya

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Antalya. Transfer si cazare la Grand Ring Hotel**** sau similar in zona Kemer.

Ziua 2. Kemer

Mic dejun. Întâlnire cu ghidul in receptia hotelul si cocktail de bun-venit. Prezentarea facilitatilor hotelului si a programului pentru intreaga saptamâna. Dupa-amiaza, tur panoramic in zona Kemer. Seara, cazare la Grand Ring Hotel**** sau similar in zona Kemer.

Ziua 3. Kemer – Antalya – Pamukale  

Mic dejun. Plecare spre Pamukkale. Oprire la un atelier de bijuterii, unde poate fi observat procesul de realizare a bijuteriilor din aur sau argint si se poate achizitiona un suvenir de vacanta. Se continua calatoria printr-o regiune cu peisaje montane pitoresti, paduri de conifere, terase calcaroase albe si uluitoarele piscine termale de 

culoare turcoaz. Oprire in orasul grecesc Hierapolis, unde, optional, se pot vizita: Teatrul Roman, Arcul de Triumf, Domul Martirilor si cimitirul cu morminte de piatra vechi de 1200 de ani*. Seara, cazare la hotel termal Tripolis**** sau similar in zona Pamukkale.

Ziua 4. Pamukkale – Aphrodisias & Laodicea*  

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, excursie la Aphrodisias, oras antic renumit pentru sculpturile in marmura si cel mai bine conservat stadion din zona mediterana, si vizita la Laodicea, considerat unul dintre principalele orase ale Asiei Mici, fiind atât un important centru al crestinatatii, cât si centru economic si comercial, jucând un rol semnificativ in perioada romana datorita industriei farmaceutice si a bancilor dezvoltate aici*. Seara, retur si cazare la hotel termal Tripolis**** sau similar in zona Pamukkale.

Ziua 5. Pamukkale – Tavas – Antalya    

Mic dejun. Plecare spre Tavas, unde se viziteaza un atelier de covoare traditionale si se poate observa una dintre cele mai vechi indeletniciri ale localnicilor: confectionarea manuala a carpetelor turcesti. Continuarea circuitului spre Antalya, considerata „perla” rivierei turcesti. Se calatoreste printr-o regiune cu peisaje montane fermecatoare.

În Antalya se viziteaza: Orasul Vechi, Poarta lui Hadrian si portul de yachturi. Oprire la un atelier artizanal specializat in prelucrarea pielii, apreciat in rândul turistilor pentru calitatea produselor locale si a suvenirurilor.Seara, cazare la Grand Park Lara Hotel**** sau similar in zona Antalya.  

Ziua 6. Antalya – Perge & Aspendos*   Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Perge si Aspendos*. Se viziteaza partea veche a orasului antic Pege, unul din orasele cele mai bogate si mai frumoase din lumea antica in perioada elenista, renumit pentru templul Zeitei Artemis.  Aspendos este un sit arheologic renumit pentru cel mai bine conservat teatru antic din bazinul mediteranean. Seara, cazare la Grand Park Lara Hotel**** sau similar in zona Antalya.

Ziua 7. Antalya – Croaziera pe râul Manavgat*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, plimbare cu barca pe râul Manavgat*. Seara, cazare la Grand Park Lara Hotel**** sau similar in zona Antalya.

Ziua 8. Antalya – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.   

 *Zbor cu balonul aproximativ 120eur/pers.

Servicii incluse:

  • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Antalya – Bucuresti
  • Taxe de aeoroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mâna 
  • Cazare 7 nopti in camera dubla, in hoteluri de 4 stele
  • Mic dejun
  • Transport cu autocar modern pe toata perioada circuitului
  • Asistenta turistica in limba româna

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Intrari la obiectivele turistice

• Taxe de statiune 

 

*Servicii optionale neincluse in pret:

• Excursie optionala la Aphrodisias & Laodicea: 59 EUR/ pers.

• Excursie optionala la Perge & Aspendos: 49 EUR/ pers.

• Plimbare cu barca pe râul Manavgat: 49 EUR/ pers.

• Pachet 3 excursii optionale: 99 EUR/ pers.

• Pachet Premium – Demipensiune (7 cine), vizita si taxa de intrare in Hierapolis-Pamukkale, taxe de oras/ statiune: 119 EUR/ pers.

 

 

 

 

 

vezi mai multe

Alege tipul calatoriei