Panorama Sea View Studios and Apartments

Creta Grecia
Aristofanous and Souliou Anissaras 70014 GR Heraklion Greece
LOCALIZARE
Panorama Sea View Studios and Apartments este situat in apropierea orasului cosmopolit Hersonissos, la o distanta de 1,5 km, pe un deal, in zona linistita Anissaras, cu vedere la marea Cretei. Distanta pana la cea mai apropiata statie a autobuzului cu directia spre Heraklion sau Agios Nikolaos este de 600 m. Aeroportul este la 17 km, portul la 20 km.

FACILITATI
Plaja: plaja este la 5 minute de mers pe jos.
Piscine: piscina in aer liber.
Restaurant si bar.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Divertisment: sporturi nautice, servicii de inchiriere biciclete/masini/motociclete, excursii, loc de joaca pentru copii.
Parcare privata.

CAMERE
Garsonierele complexe au o capacitate de pana la 3 persoane, iar apartamentele - de pana la 4 persoane. Toate apartamentele au balcon sau terasa cu vedere la mare, iar gradinile din componenta hotelului ofera toate facilitatile pentru o vacanta confortabila de vis. Apartamentele au o chicineta cu vase de gatit, frigider, seif, aer conditionat privat, Wi-Fi, uscator de par si TV.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Oradea catre Panorama Sea View Studios and Apartments, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate