CAPPADOCIA Avion AYT

Cappadocia, Turcia
de la
EUR 588 00 EUR
2 adulti
Circuit Cappadocia-Antalya|8 zile - avion|2021 Itinerar: Antalya-Konya-Cappadocia-Goreme-Uchisar -Manavgat

Ziua 1.BUCUREȘTI- ANTALYA

Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare pe zborul spre Antalya. Odata ajunsi pe aeroportul din Antalya, transfer spre hotel 5*. Cocktail de bun venit si cazare. 

Ziua 2. ANTALYA - KONYA - CAPPADOCIA

Mic dejun. Plecare spre Konya, batranacapitala a SultanatuluiSelgiucidsi patria dervisilorrotitori, vizitam o bijuterie a arteiislamice, Mausoleullui Jalal al Din, celmai mare poet misticpersan, cunoscut sub numele de Rumi sauMevlana. Ne vombucura de faimoasatehnica de rotire ca forma de pomenireintr-o ceremoniedenumitaSema. Continuam pe traseulvestitului“ Drum al Matasii”, spre Cappadocia, printr-o zona pitoreasca a Muntilor Taurus si a stepeianatoliene. Seara, cazare in zona Cappadocia la hotel de 5*.  

Ziua 3.GOREME - UCHISAR

Mic dejun. Admiram muzeul in aer liber din Valea Goreme, vechiul complex monastic ce adaposteste incredibile biserici sapate in stanca, decorate cu fresce bizantine de o neasemuita frumusete. Urmeaza vizitarea “Castelului” Uchisar, gigantic “svaiter” de piatra, folosit ca refugiu de primii crestini, cu o superba panorama asupra Vaii Porumbeilor. Continuam, apoi, spre unul dintre impresionantele „orașe” labirintice subterane, cu biserici si case sapate in piatra. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia. 

Ziua 4. CAPPADOCIA

Mic dejun. Continuam vizitele in Cappadocia, iar pentru astazi va propunem sa vizitam o crama, pentru a degusta vinuri locale. Spre dupa-amiaza, ajungem la un atelier de tesatorie. Vom putea sa admiram intregul proces prin care materialele precum matasea, bumbacul sau lana, ajung produs finit. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia. 

Ziua 5. CAPPADOCIA – ANTALYA

Mic dejun. Pornim spre Antalya, iar pe traseu avem posibilitatea sa vizitam impozantul caravanserai Selgiuc din Valea Konya, construit in sec.Xlll in onoarea sultanului Alaeddin Kayqubad. Seara, cazare in zona Antalya la hotel de 5*. 

Ziua 6. ANTALYA – CASCADA KARPUZKALDIRAN

Mic dejun. Tur de orasin Antalya, emblematicul oras de pe Riviera turceasca a Marii Mediterane. Vom vizita portul, centrul vechi si faimosul minaret – simbolul orașului, Yivli Minare. Timp liber pentru cumparaturi la un magazin de bijuterii, dar si la unul cu articole din piele. Continuam, apoi, cu impresionanta cascada Karpuzkaldiran. Seara, cazare in zona Antalya la hotel de 5*. 

Ziua 7. ANTALYA -MANAVGAT
Mic dejun. Timp liber, sau, optional excursie la Cascada Manavgat, cu pranz inclus dar si cu oprire la spectaculoasa plaja cu nisip fin. Spre seara, retur la hotelul din zona Antalya.  

Ziua 8. ANTALYA – BUCUREŞTI 
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur spre Bucuresti.

vezi mai multe

- Zbor Bucuresti - Antalya si retur,


- BAGAJ de CALA inclus


- Transport cu autocar


- Cocktail de bun-venit


- Ghid insotitor, vorbitor de limba romana


- 7 cazari cu mic dejun in hoteluri 4-5* (standarde locale)


- Deplasare pentru vizite la: Antalya, Konya, Cappadocia, Goreme, Uchisar


** Taxe Aeroport + transfer Aeroport-Hotel-Aeroport 95 €

vezi mai multe

- Asigurare medicala + storno


- Pachetul Cina & Cultura (7 cine, toate taxele de intrare la obiectivele din program, ghizi locali) = 99 euro/pers (se poate achita din agentie)


- Zborul cu balonul in Cappadocia (se rezerva la ghidul local, in functie de conditiile meteo) = aprox 135 euro/pers. (tarif valabil in luna ianuarie 2021, se reconfirma in timpul circuitului)


- Jeep Safari Cappadocia (se rezerva la ghidul local ghidul local) = aprox. 50 euro/pers

vezi mai multe

Excursii Optionale (se achizitioneaza la fata locului)

·      Ortahisar - Orasul Subteran(masa de pranz inclusa) - 45€/pers.

·      Castelul Alanya - Pestera Dim (masa de pranz inclusa) - 45€/pers.

·      Seara Turceasca - 35€/pers.

·      Pachet 3 mese de pranz- 35€/pers.

·      Sema (dansul dervisilor rotitori) - 20€/pers

IN CAZUL IN CARE SE ACHIZIONEAZA TOATE EXCURSIILE OPTIONALE, PACHETUL COSTA 140 EURO/PERS

 

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare