PARK HOTEL GOLDEN BEACH  

Nisipurile De Aur, Bulgaria
de la
EUR 739 00 EUR
2 adulti
Park Hotel Golden Beach este considerat drept unul dintre cele mai bune hoteluri de 4* din stațiune si poate fi alegerea perfecta pentru o vacanta pe litoralul bulgaresc.
Hotel Website: www.parkhotelgoldenbeach.com

Descriere:

Park Hotel Golden Beach este considerat drept unul dintre cele mai bune hoteluri de 4* din stațiune si poate fi alegerea perfecta pentru o vacanta pe litoralul bulgaresc.


Localizare:

Park Hotel Golden Beach este situat in partea de nord a statiunii Nisipurile de Aur, intr-o zona linistita, la numai 200 de metri de plaja. 


Website:

http://www.parkhotelgoldenbeach.com/


Facilitati hotel:
Hotelul dispune de recepție, lobby bar, restaurant cu terasă semicirculară cu vedere panoramică la mare, restaurant BBQ contra cost, piscină interioară cu secțiune pentru copii mici și zonă de hidromasaj, piscină în aer liber, piscină pentru copii cu tobgan, bar la piscină, centru Spa, fitness, programe de animație, loc de joacă pentru copii, un teren de mini-golf, un teren de volei și un club pentru copii, mini club, sală de conferințe, servicii de balneologie, parcare contra cost.

Facilitati camere:
Camerele sunt dotate cu aer condiționat, televizor prin cablu, minibar, seif, telefon, Wi-Fi contra cost, fotoliu extensibil, baie, uscător pentru păr și balcon, marea majoritate cu vedere la mare.


Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat pentru curse internationale;
cazare si masa conform hotel;
Taxa de statiune/resort.

vezi mai multe

Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata;
Taxele de intrare la obiectivele turistice;
Alte taxe si cheltuieli personale;
Programele optionale pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020