COSTA CENTRO  

Bodrum, Turcia
Bodrum
de la
EUR 990 00 EUR
2 adulti
Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Descriere:

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.


Localizare:

Hotelul Centro Bodrum este localizat in centrul orasului Bodrum, la 900 m de plaja Gumbet si 33 km de Aeroportul Milas-Bodrum.


Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: restaurant, bar, terasa, gradina, piscina privata, camera de bagaje, facilitati pentru familii, serviciu de transfer, camere pentru nefumatori, internet disponibil peste tot.


Facilitati camere:

Toate camerele standard sunt luminoase, decorate modern, fiind dotate cu: aer conditionat, telefon, minibar, facilitati pentru ceai si cafea, articole de toaleta gratuite, baie privata si balcon. Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare