Crowne Plaza Jumeirah Dubai

Dubai, United Arab Emirates
de la
EUR 1922 00 EUR
2 adulti

Crowne Plaza - Dubai Jumeirah este un hotel modern și elegant, cu o piscină pe acoperis cu sezlonguri si vedere uimitoare la oras. Facilitătile variază de la un pub scotian traditional la un club cu DJ rezident. Centrul comercial Al Ghazal este la 3 minute de mers pe jos. Hotelul este la doar cateva minute de noul și uimitorul Muzeu Etihad din Dubai.

Oaspeții au la dispoziție personal atent și un serviciu gratuit de transfer la centrele comerciale din Dubai și plaja Jumeirah. Centrul spa oferă tratamente faciale și corporale, iar sala de sport este dotată cu echipamente ultramoderne.

Camerele sunt decorate modern cu mobilier din lemn de mahon. Designul elegant al camerelor este completat de diferite dotări, care includ un TV cu ecran plat de 40 inch si canale prin satelit, stație de andocare pentru iPod și aparat de ceai/cafea.

Cafeneaua Atrium oferă băuturi intr-o atmosferă relaxată, cu lumină naturală. Crowne Plaza - Dubai Jumeirah are un restaurant mediteranean si asiatic, precum si un bar la piscină.

Această proprietate se află de 8 km de plaja Kite.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion Budapesta-Dubai Budapesta - Dubai; ; ; Avion Dubai-Budapesta Dubai - Budapesta; Package commission

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare