Hotelul Fortuna se afla in centrul statiunii Eforie Nord, la 10 minute de plaja.

Facilitati hotel: restaurant, terasa, bar, piscina exterioara, program de animatie pentru copii, locuri de joaca pentru copii, jocuri (biliard, air-hockey, ping-pong, etc.), centru SPA (sauna, masaj, jacuzzi), carucioare si patuturi pentru copii, servicii de spalatorie si calcatorie, business corner, WI-FI gratuit.

Facilitati camere : sistem de climatizare, TV LCD, telefon, frigider, baie proprie cu dus, uscator de par, plasa de tantari, balcon, WI-FI gratuit.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun; - acces gratuit la sauna exterioara si jacuzzi exterior; - acces gratuit la piscina exterioara pentru adulti si piscina pentru copii; - acces gratuit la locurile de joaca pentru (AquaForty, Fortyland, FortyPlay). Informatii suplimentare: - Micul dejun se va servi la restaurantul hotelului, fara posibilitatea ca valoarea acestuia sa se transforme in tichete valorice pentru celelalte mese. - Micul dejun se va servi in sistem bufet incepand cu a doua zi de cazare, inclusiv in ziua plecarii. - In functie de numarul oaspetilor, micul dejun se poate servi a la carte in 5 variante de meniuri, la alegere. - Accesul gratuit la piscina se va face pe baza de card. Acesta va fi inmanat la data check-in-ului. Instrainarea cardului de acces la piscina va duce la restrictionarea accesului in spatiul destinat piscinei. - Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulti si a certificatelor de nastere pentru copii la data check-in-ului. In cazul neprezentarii documentelor de identitate a ambelor persoane precum si a certificatelor de nastere pentru copii, prestatorul este degrevat de obligatia prestarii de servicii pentru turistii ce detin voucherul respectiv. In cazul neprezentarii certificatului de nastere al unui copil, se va achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare si supliment de mic dejun, indiferent de varsta copilului. Nota: - taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii. - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Hotel Fortuna - Litoralul pentru toti - Mic dejun, Eforie Nord si Sud, Romania