Donatello Hotel Dubai

Al Barsha, United Arab Emirates
Dubai / Al Barsha
de la
EUR 998 00 EUR
2 adulti
Situat la jumătatea distanței dintre centrul orașului Dubai și zona Dubai Marina, Hotelul Donatello oferă camere elegante. Facilitățile includ o piscină pe acoperiș și o sală de sport bine echipată. În suite este disponibil acces wi-fi gratuit. Capacitatea maxima 2 adl+1chd sau 3adl. Demipensiunea este pranz.

Localizare

Hotelul Donatello se află la 10 minute de mers pe jos de Mall of the Emirates & Ski Dubai. Staţia de metrou Mall of Emirates este situată la mai puţin de 500 m de hotel, iar staţia de metrou Sharaf DG se găseşte la 200 m.


Facilitati Hotel

Hotelul Donatello are 2 restaurante cochete care servesc preparate gourmet din bucătăria locală și internațională, o piscină pe acoperiș, o sală de sport bine echipată, wi-fi gratuit si serviciu de concierge ce poate organiza safariuri în deşert, excursii şi tururi cu ghid.


Facilitati Camere

Camerele și suitele hotelului Donatello sunt prevăzute cu aer condiționat, TV LCD și o baie spațioasă, toate avand un interior modern și elegant.

vezi mai multe

7 nopti cazare cu masa conform hotel



Taxe Aeroport



Transport avion Compania FLY DUBAI



Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport



Asistenta turistica



Asigurare TRAVEL (medicala & STORNO)

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective;



Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel).



DIRHAM TAX - se achita la check-in

vezi mai multe

Alege tipul calatoriei