Exceptional 9.9 Booking.com Situat pe malul marii, in Hurghada, la 1,2 km de plaja El Sawaki, hotelul ofera diverse facilitati, precum un restaurant, o piscina in aer liber si un bar. Acest hotel de 5 stele pune la dispozitie o zona de plaja privata si camere cu aer conditionat, acces gratuit la internet WiFi si baie privata. De asemenea, hotelul are un hammam, program de divertisment de seara si recepție cu program nonstop. La Cina Festiva de Revelion, copiii sub 7 ani vor beneficia de petrecere speciala la Rixy Club ( nu sunt admisi in zona pentru adulti) ** Pentru sejururile efectuate in perioada 23.11.2022 - 23.03.2023 (exceptie 28.12.2022 - 08.01.2023), primii 2 copii 02-11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare in camera cu 2 adulti.
Hotel Website: https://www.rixos.com/en/hotel-resort/rixos-premium-magawish-suites-villas

Localizare

Portul de agrement nou este situat la 5 km de Rixos Premium Magawish Suites and Villas, iar Insula Giftun se află la 9 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hurghada, situat la 9 km de hotel.


Facilitati Hotel

Acest hotel servește mic dejun tip bufet sau à la carte.

Rixos Premium Magawish Suites and Villas oferă cazare de 5 stele, cu loc de joacă pentru copii și cadă cu hidromasaj. Oaspeții pot juca tenis de masă sau câmp și darts la cazare, iar zona este renumită pentru snorkelling.


Facilitati Camere

La cazare, oaspeţii au la dispoziție hamam, programe de divertisment seara și recepție cu program nonstop.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Arad catre RIXOS PREMIUM MAGAWISH SUITES & VILLAS, Hurghada, Egipt