Charter Halkidiki - Miraggio Thermal Spa Resort, cu plecare din Bucuresti

Miraggio Thermal Spa Resort se află chiar pe superba plajă din Paliouri și oferă o piscină in aer liber și facilități spa de lux. Oaspeții pot lua masa la restaurant, iar barul oferă o varietate bogată de băuturi și gustări.

Camerele de la Miraggio Thermal Spa Resort sunt bine utilate și au dotări moderne și mobilier elegante. Unele se bucură de o zonă privată. Avand acces la o terasă sau un balcon, toate camerele oferă la mare sau la grădină. Fiecare unitate include un TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Dotările standard includ aerul.

Centrul spa de ultra-modern Myrthia Therpal oferă o varietate de servicii, cum ar fi piscine termale, dușuri multifuncționale și jeturi de hidroterapie. Pentru utilizarea acestor facilități se percepe un cost suplimentar, cu excepția cazului in care se rezervă o cameră sau o suită Miraggio Club.

Oaspeții beneficiază de acces gratuit la centrul de fitness echipat complet.

Restaurantul Kids Planet propune un meniu bogat care include pizza și vafe. De asemenea, sunt disponibile lectii de gătit pentru copii.

Acest complex oferă facilități de sporturi nautice, precum și terenuri de tenis. Oaspeții pot inchiria biciclete și autoturisme la proprietate.

Pe plaja din apropiere există mai multe baruri plină de viață. Stațiunea Pefkohori, cu diverse magazine, restaurante și baruri, este la 14 km. Localitatea plină de viață Hanioti se află la mai puțin de 18 km de Miraggio Thermal Spa Resort. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Salonic, situat la 110 km de proprietate.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Bucuresti catre Miraggio Thermal Spa Resort, Halkidiki, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate