VITA PARK HOTEL  

Albena, Bulgaria
de la
EUR 406 00 EUR
2 adulti

Hotelul Vita Park este înconjurat de natura plină de verdeaţă, la aproximativ 900 de metri de plaja din partea de sud-vest a staţiunii Albena. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la parcul acvatic cu piscine şi tobogane cu apă, situat la 5 minute de mers pe jos. Accesul la internet WiFi este gratuit.

Hotelul oferă servicii all-inclusive plus şi opţiuni culinare în concept dine around. Oaspeţii se pot bucura de seri cu meniu tematic la restaurantul principal, de diverse mese la un restaurant gourmet şi de bucătăria bulgară cu muzică live la o tavernă. Oaspeţii au la dispoziţie un bar la piscină şi un bar în hol, cu băuturi răcoritoare.

Toate camerele hotelului sunt dotate cu aer condiţionat, TV prin cablu, birou şi baie cu duş. Unele camere au balcon, iar altele includ o chicinetă.

Proprietatea oferă şi un serviciu gratuit de transfer dus-întors cu autobuzul la plajă, la fiecare 30 de minute, între orele 09:00 - 17:00. Tariful camerei include 2 şezlonguri şi 1 umbrelă de soare.

Sunt disponibile sporturi nautice, inclusiv scufundări, schi nautic şi windsurfing. De asemenea, oaspeţii pot juca volei de plajă, tenis, minigolf şi multe altele. Cei mici au la dispoziţie un loc de joacă, un club şi o piscină pentru copii. Proprietatea oferă o piscină mare în aer liber şi masaje.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat pentru curse internationale;
cazare si masa conform hotel;
Taxa de statiune/resort.

vezi mai multe

Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata;
Taxele de intrare la obiectivele turistice;
Alte taxe si cheltuieli personale;
Programele optionale pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020