VACCINAREA IN CALATORII ESTE RECOMANDATA

Vaccinarea in calatorii, uneori, este recomandata

Vaccinarea in calatorii pentru anumite destinatii este recomandata pentru a micsora riscul de imbolnavire al dumneavoastra, al celor dragi sau chiar al altor turisti sau pasageri cu care veti calatori.

Informarea inainte de calatorie, este esentiala, pentru a afla ce vaccinuri sunt necesare sa faceti pentru a putea vizita in siguranta destinatia aleasa. Din cauza riscurilor aparitiei unor boli infectioase, pentru anumite destinatii, autoritatile unor state recomanda vaccinarea pentru: hepatita A, rabie, febra tifoida, encefalita japoneza, meningita, febra galbena. Puteti obtine informatii de la ambasada tarii respective, de la medicul dumneavoastra de familie sau de la consultantul dumneavoastra de turism. Detalii si informatii mai puteti obtine si de pe site-ul Institutului de Sanatate Publica Romania. Dupa ce aflati aceste ce vaccinuri sunt necesare, va recomandam, ca acestea sa fie facute de un medic specialist.

Puteti face a gama larga de vaccinuri la Hyperclinica Medlife, doamna dr.Rodica Serban, Medic Primar Epidemiolog, Medic Specialist Boli infectioase.

Licenta Numarul: 1271 din 27.02.2019| Brevet Turism –nr.592/1998 | Polita de asigurare OMNIASIG Seria I Nr.56713/08.01.2024| Inregistrare ca operator de date cu caracter personal nr. 9545

Copyright © 1992-2018 Acqua Development pentru LA PIOVRA TURISTA. Toate drepturile rezervate.